Bemutatkozunk

Szeretettel köszöntünk az oldalunkon!

Ez az oldal a vállalkozásod üzleti tervezéséről szól.

Minden, ami egy cég életében fontos, az kapcsolatban áll az üzleti tervvel. Bármely szeletét vizsgáljuk – legyen az a személyi felépítés, marketing, pénzügyi mutatók, vagy konkurencia-elemzés. Bármit csinálunk a cégünkkel, annak mindnek jár(na) egy-egy fejezet az üzleti tervben.

Azaz, A CÉGEDRŐL szól! A céged tevékenységeiről, a nyereségességéről, az elemzési lehetőségekről, a növekedési lehetőségekről, fejlesztési lehetőségekről, vezetői készségekről, és még megszámlálhatatlanul sok olyan dologról, ami egy vállalkozás működéséhez kell.

A tervezés jelentőségét sokszor alábecsülik, hiszen a kisvállalkozások sokszor gondolnak rá felesleges plusz dologként. Pedig, ha egyszer elkészül, annak már mindig csak egy-egy részét kell igazítani, mégis olyan nagy segítséget jelent döntéseinkben, továbblépési kilátásainkban, marketingünkben, profitunk növelésében, amit előtte elképzelni sem tudtunk.

Azt tapasztaltuk, hogy míg nagy cégeknél a tervezés léte teljesen alapvető, kisebb társaiknál csak valamilyen külső kényszer hatására készül el, ami vajmi keveset segít a cég irányításában. Olyan üzleti terv elkészítéséhez, ami pedig valós segítséget nyújt, semmilyen segítséget nem kapnak.

Szeretnénk megmutatni, hogy nem ördöngősség összerakni egy olyan tervet, ami valóban segít a vállalkozás irányításában. Mindezt úgy, hogy bárki számára feldolgozható legyen. Ezért kerüljük a túl szakmai megfogalmazásokat, amik inkább csak elrémisztenének. Viszont megmutatjuk, hogy mit és hogyan érdemes elemezni, mik azok a mutatók, amik valóban fontos információval szolgálnak a vezetőnek, mik azok az irányelvek, amik mentén tervezni érdemes az egyes területeken.

Nálunk megtanulhatod, hogyan készítsd el a saját üzleti tervedet, de ha úgy érzed, hogy jobb lenne, ha megírná számodra valaki, vagy legalább a „piszkos” munkát rábízhatnád valakire, abban is tudunk segíteni!

Hiszünk abban, hogy a legjobb befektetés a tanulás! Mi is folyamatosan képezzük magunkat, és erre biztatjuk a vállalkozás vezetőket is!

Hiszünk abban, hogy a vezetők hajlandóak tenni, fejlődni, tanulni vállalkozásuk növekedése érdekében.

Hiszünk abban, hogy a valósan döntéstámogató szerepet betöltő, saját használatú üzleti terv olyan biztonságos alapokra helyezi a vállalkozást, amivel a főszerepbe a fejlődés, terjeszkedés, profitnövelés kerülhet.

Alapítók

Görgei Beáta
Görgei Beáta vagyok. 15 éve vállalkozó és szintén 15 éve segítem vezető tanácsadóként multi cégek, önkormányzatoBea_egyedül_sállalk, minisztériumok gazdálkodását, üzleti tervezését, és kontrolling rendszerének kialakítását. Gyakorlati tapasztalatom mellett közgazdász, informatikus, és mérlegképes könyvelő vagyok, melyek egymást kiegészítve adják meg munkámhoz az elméleti háttért. Ezt az elméleti és gyakorlati tudást szeretném a vállalkozások munkájának segítésével, és a magam számára az önmegvalósítás szolgálatába állítani ezzel a vállalkozással is.
Mónikával 12 éve dolgozunk együtt, szinkronban, azonos szakmai felkészültséggel. Megtanultunk az évek folyamán együttműködni, együtt gondolkodni, esetenként küzdeni és támogatni egymást a közös célért..
Ezért hoztuk létre a kisvállalkozásoknak szóló üzleti tervező oldalunkat. Összefogva szeretnénk megkönnyíteni az életedet és segíteni Neked, hogy felturbózhasd vállalkozásodat.
Hortobágyi Mónika
Hortobágyi Mónika vagyok. Vállalkozóként pénzügyi tervező rendszerek fejlesztésén, kontrolling rendszerek kialakításáMóni_egyedül_sállaln, és üzleti tervek előkészítésén dolgozom immár 12 éve vezető tanácsadói szerepkörben. A matematikával szőtt szoros kapcsolatomhoz hamarosan csatlakozott az informatika és a pénzügyi terület, amik egyvelege tökéletesen illik ehhez a tevékenységhez. Minden megbízás változatos, élvezetes kihívást ad, hiszen minden cég élete más és más, és míg vannak kapcsolódási pontok, amiknek mindenkinél meg kell lenniük, a hozzájuk vezető utak nagyon szerteágazóak. Ez a tevékenység folyamatos fejlődést, tanulást kíván meg, ami számomra nagyon fontos.
Beával a kezdetektől együtt dolgozunk, már fél szavakból is értjük és remekül kiegészítjük egymást.
Emiatt közösen fogtunk bele abba a küldetésbe hogy a mikro-, kis-, és középvállalkozásokat is hozzásegítsük a tervezett, profi vállalkozás irányításhoz.

Kellemes böngészést kívánunk az oldalunkon: kkvuzletiterv.hu

Találkozz velünk a facebookon: https://www.facebook.com/kkvuzletiterv

Ismerd meg az üzleti terv készítés lépésről-lépésre oktató email sorozatunkat: http://kkvuzletiterv.hu/ingyen

Várjuk visszajelzésedet bármely kommunikációs csatornánkon, ha bármi kérdésed, észrevételed van.

Szeretettel:
KKV Üzleti Tervezés
Bea és Mónika

4 thoughts on “Bemutatkozunk

 1. Sziasztok!
  A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a sulimba üzleti tervet kell készítenem, elég összetetett, és valós adatokkal kell dolgoznom, viszont ehhez nincsenek forrásaim. Az az igazság hogy kb. 2hét áll rendelkezésemre, és igazságszerint annyira nem is vonz ez a téma. Ha bárminemű segítséget tudnátok nekem nyújtani abban, hogy mihez kezdjek, hogyan tudnám ezt megvalósítani azt szívesen fogadnám.
  Válaszotokat előre is köszönöm!
  Üdv.: Juhász Andrea

  1. Kedves Andrea,
   A két hét, a valós adatok, és az, hogy nem is annyira vonz a téma, nem könnyítik meg a dolgodat… A vállalkozások az üzleti tervüket üzleti titokként kezelik, így azt várni, hogy azokat rendelkezésre bocsássák, nem túl életszerű… Viszont ha egy kicsit keresgélsz az interneten (Google a barátod 😉 ), találhatsz kidolgozott mintákat, amik segíthetnek. Akár angol oldalakon, vagy például a doksi.hu-n is van fenn egy csomó. Remélem segít, és sikerül elkészítened!

 2. Kedves Beáta és Mónika! Nagyon izgalmas a honlapotok! Örömmel láttam a CSM Marketing Terv anyagotokat, amit szerettem is volna megrendelni, de az adataim megadása után azt jelezte az oldal, hogy hiba, ilyen néven már van rendelés. Kerestem lázasan, de nem találok ilyen anyagot. Kérek megoldási javaslatot tőletek! Köszönettel, Marianna

  1. Kedves Marianna, először is köszönjük! Visszanéztem, és 2015.10.30-án valóban megrendelted, de a fizetés, így az anyag kiküldése is elmaradt. Most a megrendelést visszaigazoló levelet újra kiküldettem Neked a rendszerrel (vm26@freemail.hu címre), abban megtalálod a tennivalókat. Kérlek, a spam mappádba is nézz bele, a freemail-es címeknél előfordul, hogy oda kerül.. ha nem érkezne meg, írj az info@kkvuzletiterv.hu címre, és intézkedünk.

   Köszönjük, üdv.: Bea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.