Jogi nyilatkozat

A kkvuzletiterv.hu domain néven elérhető weboldalt Hortobágyi Mónika egyéni vállalkozó üzemelteti. A weboldal látogatásával elfogadja az alábbi feltételeket:

A kkvuzletiterv.hu tulajdonosa és üzemeltetője:
Cégnév: Hortobágyi Mónika egyéni vállalkozó
Székhely: 6300 Kalocsa, Paksi köz 18.
Adószám: 66812661-1-23
Nyilvántartási szám: 39457689
E-mail cím: info@kkvuzletiterv.hu
Továbbiakban “üzemeltető”.

Szerzői jogok

A weboldal szerzői jogvédelem alá tartozik.
A tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, kinyomtatni, azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni kizárólag az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.
Szigorúan tilos a kkvuzletiterv.hu weboldalon található bármely tartalom kereskedelemi célból történő forgalomba hozatala, vagy bármely formában történő terjesztése, értékesítése.

A kkvuzletiterv.hu információi, felelőssége, felelősség kizárása

A kkvuzletiterv.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, és nem minősül ajánlattételnek.

Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a kkvuzletiterv.hu használatával kapcsolatosak; használatából, vagy használatra képtelen állapotából származnak; a kkvuzletiterv.hu nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.
A kkvuzletiterv.hu weboldal biztonságos üzemeltetése érdekében az üzemeltető mindent megtesz, ezen kívül azonban nem vállal garanciát az oldal biztonságáért, vírusoktól, kémprogramoktól való mentességéért, megszakítás nélküli működéséért.

Kapcsolódó honlapok által rendelkezésre bocsátott anyagok
Az üzemeltetőt nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a kkvuzletiterv.hu weboldalhoz kapcsolódnak.

Személyes adatok védelme

Az üzemeltető a személyes adatok védelmét az Adatkezelési tájékoztató szerint biztosítja.

Jelen jogi nyilatkozatot az üzemeltető bármikor jogosult egyoldalúan módosítani.