tipp-vallalkozashoz

8 + 8 tipp vállalkozósdihoz – az első nyolcas

8 + 8 tipp, ami élvezetesebbé, könnyedebbé, óvatosabbá tesz a vállalkozói mindennapokban! Segít olyanná tenni a vállalkozói létet, ami miatt ezt az utat választottad:) Jó szemezgetést az első nyolcból!

  1. Vállalj kockázatot: az egyik legizgalmasabb a vállalkozásban, ha valamivel bepróbálkozol, ami jó eredményeket hoz, ami miatt boldog vagy, és újabb lökettel haladsz tovább az úton. Ha elég bölcs vagy, a rosszul elsült dolgokból is levonod a tanulságokat, és azzal a hátad mögött mész tovább.
  2. Írj ötletfolyamot. Mindig írd fel, így amikor megtorpansz, van mihez nyúlni. A megtorpant lelkiállapotban biztos, hogy nem fognak azok a gondolatok, ötletek, megoldások jönni, amik egy hatékony időszakban, egy agypörgetős délelőttön.
  3. Networkingre fel! Építsd rendületlenül a kapcsolati tőkédet! Sok-sok felület áll már rendelkezésre online és offline is. Keresd a lehetőségeket, és mindig sződd a hálót szélesebbre. Vigyázz a networking nem mlm és nem értékesítési tevékenység! A networking a legtisztább értelemben vett kapcsolatépítés!
  4. Legyél nyitott a tanácsokra, sokat tanulhatsz. Légy tagja olyan csoportoknak például a facebook-on, ahol a téged is érintő problémákkal foglalkoznak, ugyanabban a cipőben járnak.
  5. …de ne akarj mindre hallgatni, mert bizony vannak olyanok, amik inkább gátolnak, mint előrevisznek. Ezeken elegánsan lépj át, ne kezdj győzködni, ne magyarázkodj, csak csináld tovább.
  6. Olyan emberekkel dolgozz, akiket kedvelsz. Ez nagyon fontos, ha nem olyan emberekkel veszed körbe magad, akkor sosem fogod tudni maximálisan kiaknázni a lehetőségeidet.
  7. Kapcsolj ki. Az agyad kikapcsolása ugyanolyan fontos, mint a kemény munka. Hagyd, hogy megpihenjen! Lehet, hogy másképp tekintesz egy kikapcsolás után egy problémára. Próbáld ki! Nehéz, ha épp nagyon foglalkoztat valami, mégis érd el valahogy, hogy tudjon pihenni az elméd.
  8. Építsd a személyes márkádat! Pozícionáld magad! Legyél ott az emberek fejében, mint az adott probléma megoldója, szakértője. Nem egy a sok közül, hanem ’a’ szakértő!

To be continued…

Megjelent a második csokor, további 8 tipp-pel és egy ráadással: http://kkvuzletiterv.hu/vezetes/8-8-tipp-vallalkozosdihoz-a-masodik-nyolcas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.